
Applying the Pythagorean theorem, the length of AB is :
\(\sqrt{8^2+2^2}=2\sqrt{17}\) (units)

M is the 13^{th} letter in the alphabet, so M is at 12
The answer is :
\(\dfrac{\left(M4\right)+\left(M+4\right)}{2}=M=12\)

There are: \(4\cdot3=12\left(ways\right)\) to form a twodigit number.
The prime numbers can be make are: 23;27;31;37;13;17;73 so there are 7 prime numbers can be make.
So the probability is: \(7:12=\dfrac{7}{12}\)

Nguyễn Hưng Phát 20 hour ago (11:50)
Because 2,3,1,7>0 so 2 isn't the second number
We can put off:4 x 4=16(number)
But 2 isn't the second number so we can put off:164=12(number)
Because 2+1=3\(⋮3\) ; 2+7=9\(⋮3\) so 21 and 27 isn't a prime number
So we can put off:122=10(number) but 33 and 77 isn't a prime number
Answer:102=8(number)

It takes 15 machines : \(15\times\dfrac{6000}{500}=180\) (minutes) to make 6000 raviolis
It takes 75 machines : \(180:\dfrac{75}{15}=36\) (minutes) to make 6000 raviolis

There are 3 choices to choose the appetizer, 4 choices to choose the entrée, \(\dfrac{5.4}{2}=10\) choices to choose 2 side dishes and 6 choices to choose the dessert
So, the answer is : \(3.4.10.6=720\) (meals)

The answer is :
\(3.16\times10^{23}\times10^9=3.16\times10^{14}\) (g)

The change is : \(5.001.57\times3=0.29\)
So, Gloria could get 5 coins at least, including 1 quarter and 4 pennies

We notice that each of the first and the last table has 1 more person than the remaining tables (5  4 = 1). Let n be the number of the tables in the row, then :
\(4n+1+1=50\Leftrightarrow4n=48\Leftrightarrow n=12\)
So, the answer is 12

Applying the Pythagorean theorem, we deduce that the answer is :
\(\sqrt{3^2+4^2}=5\) (units)

7 feet = 84 inches
Since 84 = 16 x 5 + 4, Sue can cut 16 5inchpieces

AD = (AB + AD)  AB = 34 : 2  5 = 12 (cm)
Applying the Pythagorean theorem, we have :
\(BD=\sqrt{AB^2+AD^2}=\sqrt{5^2+12^2}=13\) (cm)
The answer is : \(12+5+13=30\) (cm)
Nguyễn Thị Thanh Hiền
Yesterday at 08:18

Nguyễn Thị Thanh Hiền Yesterday at 08:19The above do not knowa) 1 + 1 = 2 b) 2 x 2 = 4 c) 3  3 = 0 d) 15 : 5 = 3

Nguyễn Thị Thanh Hiền Yesterday at 08:11
a)12 x 2 = 24 b) 22  2 = 20 c) 2 x 9 = 18 d)18 : 2 = 9

Rolling the die twice can lead to : 8 x 8 = 64 (results)
There are : \(8+7+6+...+1=\dfrac{8.9}{2}=36\) (results) that the second number rolled is not smaller than the first number
The answer is : \(\dfrac{36}{64}=\dfrac{9}{16}\)
Lê Quốc Trần Anh selected this answer.

The capsule remain sealed prolonged in:
2017  1940 = 77 [years]
Answer: 77 years
Lê Quốc Trần Anh selected this answer.

Let a be the least number of pennies in the jar, then a  1 is divisible by 2, 3, 4, 5, 6 and 8
\(\Rightarrow a1\in CM\left(2,3,4,5,6,8\right)=M\left(120\right)=\left\{0;120;240;...\right\}\)
\(\Rightarrow a\in\left\{1;121;241;...\right\}\)
Since 721 is the least multiple of 7 in the set, the answer is 721
Lê Quốc Trần Anh selected this answer.

123,456 is a integer. The answer must be:
\(\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{1234566}{10}5}{10}4}{10}3}{10}2}{10}=\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{123450}{10}5}{10}4}{10}3}{10}2}{10}\)\(=\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{123455}{10}4}{10}3}{10}2}{10}=\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{12340}{10}4}{10}3}{10}2}{10}=\dfrac{\dfrac{\dfrac{12344}{10}3}{10}2}{10}=\dfrac{\dfrac{\dfrac{1230}{10}3}{10}2}{10}=\dfrac{\dfrac{1233}{10}2}{10}=\dfrac{\dfrac{120}{10}2}{10}=\dfrac{122}{10}=\dfrac{10}{10}=1\)
Lê Quốc Trần Anh selected this answer. 
Nguyễn Hưng Phát Yesterday at 17:26
Answer:\(\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{123,4566}{10}5}{10}4}{10}3}{10}2}{10}\)
=\(\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{7341}{625}5}{10}4}{10}3}{10}2}{10}\)=\(\dfrac{\dfrac{\dfrac{\dfrac{2108}{3125}4}{10}3}{10}2}{10}=\dfrac{\dfrac{\dfrac{5196}{15625}3}{10}2}{10}\)
\(=\dfrac{0,33325442}{10}=0,223332544\)

The bus traveled : 7 + 8 + 8 = 23 (miles)
The length of the straight path from the Kevin's house to the school is
\(\sqrt{\left(7+8\right)^2+8^2}=17\) (miles)
The answer is : 23  17 = 6 (miles)
Lê Quốc Trần Anh selected this answer.